Westkapelle is een walhalla voor sporters

Het Zeeuwse Westkapelle is het perfecte startpunt voor wandel-, fiets- en autotrips. Er worden veel evenementen georganiseerd. Het stoere dorp is geliefd bij sporters. De zeedijk, mooie ATB-routes en rustige landweggetjes nodigen uit om actief bezig te zijn. Op het Veerse Meer kunt u zeilen, surfen en waterskiën. Vissers kunnen hun hart ophalen in en om Westkapelle. Aan de Wasschappelse Kreek, de Zeedijk, het Veerse Meer en op strand zijn ’s zomers veel sportvissers actief. Een lange strandwandeling, rondje Walcheren op de fiets, of op de skeelers naar Domburg; er is voor sportievelingen heel veel te beleven. Een dag wat minder weer? Geen probleem. Er zijn genoeg leuke dingen te doen. Op Walcheren vindt u een aantal mooie musea, leuke dorpjes en steden. Meer dan genoeg te zien dus! Klik ook eens op deze link: https://www.dagattractieszeeland.nl/nl/

Wat een geluk; het regent!

Natuurlijk komt u vooral naar Zeeland voor de zon, zee en het strand. Is het toch een dag minder mooi weer? Maak dan een dagtrip. Wij zetten de leukste uitstapjes voor u op een rijtje:

  • Het Polderhuismuseum in Westkapelle geeft een mooi overzicht van de historie van Westkapelle en is een leuke manier om meer over het dorp en haar inwoners te weten te komen.
  • In Vlissingen vindt u MuZEEum en na afloop wandelt u nog even over de brede boulevard naar het standbeeld van Michiel de Ruijter.
  • Middelburg en Veere zijn zeker ook een bezoek waard. U kunt er een stadswandeling door de historische binnenstad maken, het Zeeuws Museum bezoeken en shoppen.
  • Bezoek het historische Belgische stadje Brugge. Dit kan met de auto, bus en zelfs op de fiets! Ook Gent, Antwerpen en de Belgische kust zijn prima te bereiken.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel je vraag via Whatsapp.