Westkapelle, een stoer dijkwerkersdorp

Westkapelle is een oud dijkwerkersdorp en ligt op het meest westelijke puntje van Walcheren. Omsloten door de Noordzee, beschermd door de stoere zeedijk en onder het wakende oog van maar liefst twee vuurtorens vindt u een van de mooiste en rustigste badplaatsen van Nederland. De schone stranden staan bekend om hun rust en ruimte.

Evenementen in Westkapelle

Westkapelle is geliefd bij jong en oud, sporters, rustzoekers en strandgangers. Het is een veelzijdig dorp met een geheel eigen identiteit. De inwoners zijn toegankelijk, eerlijk en blijmoedig. Het enthousiasme van de Wasschappelaars, zoals de inwoners sinds jaar en dag genoemd worden, is merkbaar. Het zijn harde werkers die houden van ontspanning en gezelligheid. Er worden dan ook tal van evenementen georganiseerd, er is een bloeiende horeca met hoogstaande restaurants en in het centrum vindt u enkele leuke winkeltjes. Daardoor is er altijd reuring in het dorp.

Rustige stranden

Wilt u liever rust? Dan wandelt u zo de authentieke landweggetjes op, maakt u een rondje rond de Wasschappelse Kreek, of fietst u langs de duinen naar Zoutelande. Het badstrand bij Westkapelle is binnen vijf minuten met de fiets te bereiken. 

Nederlands Kustpad

Onze B&B ligt op de wandel/fietsroute van het Nederlands Kustpad. Veel wandelaars en fietsers maken dan ook gebruik van onze B&B als tussenstop. 

 

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Stel je vraag via Whatsapp.